Middagen är serverad

God mat och bra stämning

Välkommen

Menyer

Välkommen till vår restaurang i Orangeriet där vårt duktiga team lagar god och vällagad mat ifrån grunden.

Lunchbuffé

27  november – 1 december

Lunch 195 kr /person inkl. vatten/kaffe/bröd
Serveras mellan kl 11.30 – 13.00
Lunchbuffé inkluderar salladsbuffé, tillbehör, bröd samt kaffe & kaka

måndag

Schnitzel med gröna ärtor, rödvinssky, rostad potatis

Veg: Schnitzel på rotselleri med gröna ärtor, rödvinssky och rostad potatis

tisdag

Isterband med dillstuvad potatis och grov senap

Veg: Smörstekt spetskål med dillstuvad potatis samt citron- & timjansolja

onsdag

Sesamrostade revben med morotsstomp, vitkål och ris

Veg: Sesamrostad blomkål med morotsstomp, vitkål och ris

torsdag

Coq au vin med potatispuré, sylltlök och sidfläsk

Veg: Broccoli med ädelost, potatispuré och äpple

fredag

Biff Rydberg med ölkaramelliserad lök, senapsgrädde och stekt potatis

Veg: Rödbeta Rydberg med ölkaramelliserad lök, senapsgrädde och stekt potatis

Veckans Fisk

Najadrökt lax med couscous, citron, broccoli, gurka och ruccola. Serveras med dillmajonäs

Kvällens menyer

måndag & Torsdag

 

Tisdag & Fredag

 

Onsdag & Lördag

Alltid i Orangeriet

Caesarsallad med kyckling eller tofu

med romansallad, caesardressing, krutonger och parmesanost

Kalventrécôte

med äpple, svartkål, caramelliserad rödvinssky, samt potatistimbal

Chark och osttallrik

Kökets val av chark och ost, serveras med marmelad och bröd

För frågor eller bordsbokning maila till eat@hesselbyslott.se eller ring  08-445 51 40

Med reservation för ändringar