Middagen är serverad

God mat och bra stämning

Välkommen

Menyer

Välkommen till bords!

Välkommen till vår restaurang i Orangeriet där vårt duktiga team lagar god och vällagad mat ifrån grunden.
Boka bord på telefon 08-445 51 40 eller mail: eat@hesselbyslott.se.

Lunchbuffé v. 6

7 februari – 10 februari

 

Lunchbuffé inkluderar salladsbuffé, tillbehör, bröd samt kaffe & kaka

måndag

STÄNGT

tisdag

Sesamkyckling med smak av ingefära
Cannelloni med ricotta & spenat

onsdag

Pannbiff med stekt lök
Slottets vegetariska biffar

torsdag

Slottets Kalops
Vegetarisk moussaka

Fredag

Helstekt kotlettrad
Grönkålsfrittata med rostad tomatsallad

Veckans fisk: Fiskgratäng

Lunch 195 kr /person inkl. vatten/kaffe/bröd
Serveras mellan kl 11:30-13:00.

 

false

Kvällsmeny fredag-lördag

Restaurangen är öppen måndag – torsdag 18-23,30 samt utvalda fredagar & lördag 18.00-24,00
Köket stänger kl. 21.00.
För frågor eller bordsbokning maila till eat@hesselbyslott.se eller ring  08-445 51 40

Intro

O X F I L E   C A R P A C C I O
serveras med rostade solroskärnor,
rucola & sveciaost

 

C A R P A C C I O   P Å   M A J R O V A
serveras med rostade solroskärnor,
rucola, soltorkade tomater & sveciaost

 

K R O N Ä R T S K O C K S S O P P A
serveras med rödbetsgelé,
pepparrotsmousse & rotfruktschips

VERS

K R Y D D B A K A D   L A M M F I L É
med morot, pumpa, brysselkål, rostad
vitlökssås & timjanspotatis

 

S L O T T E T S   T E M P E H
serveras med kungsmussling,
portabello & risotto

 

S O T A D   R Ö D I N G
med blomkål- & palternackspuré,
rostad blomkål, morot,
sugarsnaps & citronskum

 

D E M O N T E R A D   L A S A G N E
serveras med krämig baljväxtsås,
spenat, spread & ricotta

REFRÄNG

C R È M E   B R Û L É E
serveras med myltade hjortron

 

F Ä N K Å L S P A N N A C O T T A
serveras med hasselnötscrumble
& björnbärscouli

 

Med reservation för ändringar