Menyer
Välkommen till bords!
Välkommen till vår restaurang i Orangeriet där vårt duktiga team lagar god och vällagad mat ifrån grunden.
Boka bord på telefon 08-445 51 40 eller mail: eat@hesselbyslott.se.
Lunchbuffé v. 6
7 februari – 10 februari
Lunchbuffé inkluderar salladsbuffé, tillbehör, bröd samt kaffe & kaka
måndag
STÄNGT
tisdag
Sesamkyckling med smak av ingefära
Cannelloni med ricotta & spenat
onsdag
Pannbiff med stekt lök
Slottets vegetariska biffar
torsdag
Slottets Kalops
Vegetarisk moussaka
Fredag
Helstekt kotlettrad
Grönkålsfrittata med rostad tomatsallad
Veckans fisk: Fiskgratäng
Lunch 195 kr /person inkl. vatten/kaffe/bröd
Serveras mellan kl 11:30-13:00.
Kvällsmeny fredag-lördag
Restaurangen är öppen måndag – torsdag 18-23,30 samt utvalda fredagar & lördag 18.00-24,00
Köket stänger kl. 21.00.
För frågor eller bordsbokning maila till eat@hesselbyslott.se eller ring 08-445 51 40
Intro
O X F I L E C A R P A C C I O
serveras med rostade solroskärnor,
rucola & sveciaost
C A R P A C C I O P Å M A J R O V A
serveras med rostade solroskärnor,
rucola, soltorkade tomater & sveciaost
K R O N Ä R T S K O C K S S O P P A
serveras med rödbetsgelé,
pepparrotsmousse & rotfruktschips
VERS
K R Y D D B A K A D L A M M F I L É
med morot, pumpa, brysselkål, rostad
vitlökssås & timjanspotatis
S L O T T E T S T E M P E H
serveras med kungsmussling,
portabello & risotto
S O T A D R Ö D I N G
med blomkål- & palternackspuré,
rostad blomkål, morot,
sugarsnaps & citronskum
D E M O N T E R A D L A S A G N E
serveras med krämig baljväxtsås,
spenat, spread & ricotta
REFRÄNG
C R È M E B R Û L É E
serveras med myltade hjortron
F Ä N K Å L S P A N N A C O T T A
serveras med hasselnötscrumble
& björnbärscouli
Med reservation för ändringar