Menyer
Välkommen till vår restaurang i Orangeriet där vårt duktiga team lagar god och vällagad mat ifrån grunden.
Lunchbuffé
27 november – 1 december
Lunch 195 kr /person inkl. vatten/kaffe/bröd
Serveras mellan kl 11.30 – 13.00
Lunchbuffé inkluderar salladsbuffé, tillbehör, bröd samt kaffe & kaka
måndag
Schnitzel med gröna ärtor, rödvinssky, rostad potatis
Veg: Schnitzel på rotselleri med gröna ärtor, rödvinssky och rostad potatis
tisdag
Isterband med dillstuvad potatis och grov senap
Veg: Smörstekt spetskål med dillstuvad potatis samt citron- & timjansolja
onsdag
Sesamrostade revben med morotsstomp, vitkål och ris
Veg: Sesamrostad blomkål med morotsstomp, vitkål och ris
torsdag
Coq au vin med potatispuré, sylltlök och sidfläsk
Veg: Broccoli med ädelost, potatispuré och äpple
fredag
Biff Rydberg med ölkaramelliserad lök, senapsgrädde och stekt potatis
Veg: Rödbeta Rydberg med ölkaramelliserad lök, senapsgrädde och stekt potatis
Veckans Fisk
Najadrökt lax med couscous, citron, broccoli, gurka och ruccola. Serveras med dillmajonäs
Kvällens menyer
måndag & Torsdag
Tisdag & Fredag
Onsdag & Lördag
Alltid i Orangeriet
Caesarsallad med kyckling eller tofu
med romansallad, caesardressing, krutonger och parmesanost
Kalventrécôte
med äpple, svartkål, caramelliserad rödvinssky, samt potatistimbal
Chark och osttallrik
Kökets val av chark och ost, serveras med marmelad och bröd
För frågor eller bordsbokning maila till eat@hesselbyslott.se eller ring 08-445 51 40
Med reservation för ändringar