Dryfta & Dreja
08.00 Ni ankommer till slottet…
och möts av nybryggt kaffe, smörgås, yoghurt & granola samt ett glas juice. Ni slår er ner i loungen och får en lugn och mjuk start på en produktiv och givande dag.
09.00 Dagens program startar,
ni går igenom er agenda för dagen och känner er pigga och fulla av energi.
Inne i konferensrummet finns frukt, mineralvatten och godis så ni alltid kan fylla på med extra energi när det behövs.
10.30 Dags att ta en promenad…
i slottsparken, gå förbi kaffestationen och hämta en kaffe i take-away mugg för en walk and talk. Frisk luft gör er gott!
11.00 Ni går igenom det sista arbetet innan lunch.
I kompendiet ni fått finns information om dagens meny.
12.00 I orangeriets härliga matsal…
är lunchbuffén uppdukad och det finns någonting för alla. En fräsch och matig salladsbuffé, dagens lunchrätter och nybakat bröd. Idag skiner solen så ni bestämmer er för att sitta ute och äta. Efter maten fortsätter ni till soffgrupperna i trädgården där ni njuter av en kopp kaffe och vår konditor Johannas berömda kolakakor.
13.00 Mätta och belåtna fortsätter ni med er agenda.
14.30 Efter att ha jobbat på börjar ni känna att det är dags för en paus.
Utanför er lokal är en fikabuffé uppdukad som innehåller en blandning av söta och salta godsaker. Fyll tallriken med godsaker och sätt er ute på slottsterrasen och njut av en välförtjänt paus.
15.00 Nu har ni fått massa ny energi,
och beger er ner till slottets källarplan och Hesselby Slotts Krukmakeri. Annika i krukmakeriet välkomnar er med ett leende och en stor hög med lera. Nu ska ni få prova på att dreja! Kanske lyckas du göra en fin kaffekopp eller ett litet godisfat.
16.00 Med lite lera kvar under naglarna…
återvänder ni till ert konferensrum. Pratar och skrattar åt vad ni precis skapat. Vissa hade mer talang för drejning än andra. Ni bestämmer er för att köra på en timme till innan det är dags av checka in på era hotellrum.
17.00 Ni känner en nöjda med dagens arbete
och nu får alla lite egen tid på rummen innan det är dags att mötas för fördrink.
18.00 Ni möts i Orangeriet där ”Amy’s Winebar” är öppen
och personalen står redo med ett glas bubbel, chips och oliver. Både med och utan alkohol, finns någonting för alla.
18.30 Hovmästaren välkomnar er till bords
och ni avnjuter en god och välkomponerad 3-rätters middag. En av era deltagare har ett stort vinintresse och har innan er ankomst valt ut viner från vårt sortiment tillsammans med vår sommelier.
20.30 Ni återvänder till Amy’s Winebar
där ni har en öppen nota för ert sällskap. Någon tar en espress- martini och slår sig ner i soffan, två andra beställer en öl och utmanar varandra i biljard. Två andra hänger kvar i baren, pratar och diggar till musiken som strömmar genom högtalarna.
Ett bra avslut på en härlig första dag!
Boka konferens online
Konferensförfrågan
Konferensförfrågan
Du vet väl att du även kan boka din konferens online. Testa vår onlinebokning här.
Kontakta våra mötesspecialister
Du är även välkommen att kontakta våra mötesspecialister genom att mejla meet@hesselbyslott.se eller ringa 08 445 51 40.
Vi erbjuder även elektronisk deltagarhantering för en smidigare konferensadministration. Kontakta oss så berättar vi mer.