Weekendmeny
Restaurangen är öppen måndag – torsdag 18-23,30 samt utvalda fredagar & lördag 18.00-24,00
Köket stänger kl. 21.00.
Vill du veta vilken underhållning som sker under respektive weekends, läs mer i vårt kalendarium >
Med reservation för ändringar
Intro
HESSELBY SLOTTSTOAST
med räkor, kräftor, Svecia-ost, dill och Hollandaisesås
Serveras med surdegsbröd
BAKAD TOMATSOPPA
serveras med chevrécrème & balsamicoreduktion
OXFILÉCARPACCIO
serveras med rucola, grana padano, balsamico & pinjenötter
Vers
LINGONGLACERAT ANKBRÖST
med potatiscrème, sojabönor & rostad schalottenlök
OXFILÈ
med choronsås, rostade primörer & rödvinssås
RÄK- & KRÄFTFYLLD LÅNGA
med dillpotatis, morot & hummer bisque
BAKAD SPETSKÅL
med shitakepolenta, äppelsky & rostade pinjenötter
AUBERGINE CANNELLONI
med fetaost- & valnötsfyllningen samt arancini & tryffelsås
BIFF RYDBERG
med tärnad oxfilé, råstekt potatis, gul lök, dijon crème & äggula
KVÄLLENS PASTA
ORANGERIETS RÄKSALLAD
Refräng
MANDELGLASS
med variation av nypon
MÖRK CHOKLADMOUSSE
med kaffegelé, rostad vit choklad samt hallonpannacotta