false

Menyer

false

Välkommen in på lunch

Välkommen till vår restaurang i Orangeriet där vårt duktiga team lagar god och vällagad mat ifrån grunden.

Lunch 195kr /person inkl. vatten/kaffe/bröd
Serveras mellan kl 11:30-13:00.
Boka bord på telefon 08-445 51 40 eller mail: welcome@hesselbyslott.se.

Lunchmeny v. 20

Måndag

Kalv tri-tip serveras med bakad tomat, tomatsås och örtris

Vegetarisk: Halloumi serveras med bakad tomat, tomatsås och örtris

Tisdag

Kolja serveras med gremolata, citron, betor samt potatis

Vegetariskt: Linsbiffar serveras med gremolata, citron, betor samt potatis

Onsdag

Kyckling serveras med soltorkade tomater, morot, broccoli samt couscous

Vegetarisk: Halloumi serveras med soltorkade tomater, morot, broccoli samt couscous

 Torsdag

Fiskbakelse serveras med brynt smör, majonäs, pepparot, rödbeta samt potatis

Vegetariskt: Vildrisbiffar serveras med brynt smör, majonäs, pepparot, rödbeta samt potatis

Fredag

Nattbakad högrev, primör, kryddsmör samt rödvinssås

Lördag

Stängt

Söndag

Stängt

false

Kvällsmeny v. 20

Köket är öppet Måndag-torsdag 18-21 samt fredag-lördag 18.45-21
För bordsbokning maila till welcome@hesselbyslott.se eller ring  08-445 51 40

Med reservation för ändringar om exempelvis råvarorna inte håller god kvalité.

3-rätters meny
Måndag-torsdag 595kr/person exkl. dryck
Fredag-Lördag  695kr/person exkl. dryck
Fredags och lördagskvällar ingår även livemusik i priset

Måndag

Förrätt
Rökt anka med grillad hjärtsallad, blomkålpuré, äppelsallad och beluga

Varmrätt
Hällad röding med rökt potatispuré, citronpärlor, syrad majrova, sparriscrudité och Champagneskum

Dessert
Chokladjord, glass, jordgubbe, touille samt röd ängsyra

Tisdag

Förrätt
Rökt anka med grillad hjärtsallad, blomkålpuré, äppelsallad och beluga

Varmrätt
Hällad röding med rökt potatispuré, citronpärlor, syrad majrova, sparriscrudité och Champagneskum

Dessert
Chokladjord, glass, jordgubbe, touille samt röd ängsyra

Onsdag

Förrätt
Rökt anka med grillad hjärtsallad, blomkålpuré, äppelsallad och beluga

Varmrätt
Hällad röding med rökt potatispuré, citronpärlor, syrad majrova, sparriscrudité och Champagneskum

Dessert
Chokladjord, glass, jordgubbe, touille samt röd ängsyra

 Torsdag

Förrätt
Rökt anka med grillad hjärtsallad, blomkålpuré, äppelsallad och beluga

Varmrätt
Hällad röding med rökt potatispuré, citronpärlor, syrad majrova, sparriscrudité och Champagneskum

Dessert
Chokladjord, glass, jordgubbe, touille samt röd ängsyra

Fredag

Förrätt
Rökt anka med grillad hjärtsallad, blomkålpuré, äppelsallad och beluga

Varmrätt
Hällad röding med rökt potatispuré, citronpärlor, syrad majrova, sparriscrudité och Champagneskum

Dessert
Chokladjord, glass, jordgubbe, touille samt röd ängsyra

Lördag

Förrätt
Rökt anka med grillad hjärtsallad, blomkålpuré, äppelsallad och beluga

Varmrätt
Hällad röding med rökt potatispuré, citronpärlor, syrad majrova, sparriscrudité och Champagneskum

Dessert
Chokladjord, glass, jordgubbe, touille samt röd ängsyra

Söndag

Stängt