Veckans Meny

Hela veckans mat för våra konferensgäster

Välkommen in på lunch

Pris 195 kr/person
I priset ingår två-rätterslunch, dryck och kaffe

Serveras mellan kl 11:30-13:00
Boka bord på telefon 08-445 51 40 eller mail: welcome@hesselbyslott.se

Med reservation för ändringar.

LUNCHMENY VECKA 47

 

 

Måndag

Fläskkarré, potatispuré, stekt lök, svamp, rödvinssås samt plockad persilja

Tisdag

Gravad lax med dillstuvad potatis, hyvlad morot, citron samt ruccolasallad

Onsdag

Kikärtstikkamasala med blomkålsris, spenat samt naan.

Torsdag

Kolja med bakad tomat, broccoli, haricots verts, kaprismajonnäs samt dill

Fredag

Köttbullar med nykokt potatis, pressgurka, rårörda lingon, gräddsås samt kruspersilja.

Avsluta er konferens

med en Smakupplevelse 

Kvällsmeny

Köket är öppet 18-21 för bordsbokning maila till welcome@hesselbyslott.se eller ring  08-445 51 40

Med reservation för ändringar om exempelvis råvarorna inte håller god kvalité.

Måndag

Texturer av betor med honung från Hesselby Slott, brioche och rökt renhjärta

Bakad gös med citron, mandelpotatis, ärtor, musslor, gräslök, spenat och vitt vin

”Äppelpaj” med ingefära och karamell

Tisdag 

Variation av grönkål med västerbottenost, krondill och havskräfta

Örtbakad kalvbringa och krispigt lägg med morot, svamp, dill och champagnevinäger

Citron crème med mjölk, lakrits och maränger

Onsdag

Texturer av betor med honung från Hesselby Slott, brioche och rökt renhjärta

Bakad gös med citron, mandelpotatis, ärtor, musslor, gräslök, spenat och vitt vin

”Äppelpaj” med ingefära och karamell

 Torsdag

Variation av grönkål med västerbottenost, krondill och havskräfta

Örtbakad kalvbringa och krispigt lägg med morot, svamp, dill och champagnevinäger

Citron crème med mjölk, lakrits och maränger

Fredag