Veckans Meny

Hela veckans mat för våra konferensgäster

Lunch Meny

Serveras mellan 11:30-13:00

Ring 08-445 51 40 för att boka bord

Med reservation för ändringar, om exempelvis råvarorna inte håller god kvalité.

VECKA 43

LUNCHMENY VECKA 43

 

Måndag

Tisdag

Ugnsbakad torsk med syrlig rödbetscreme, bakad lök samt bacon och persilja

 Onsdag

Stekt tuppbröst med krämig polenta, rostad jordärtskocka samt dragonveloute

Torsdag

Kryddstekt lax med romanesco och zuccini samt dill och romsås

Fredag

Helstekt biff med palsternackscreme och rostad palsternacka samt pepparsky

Avsluta er konferens

med en Smakupplevelse 

Kvällsmeny

Köket är öppet 18-21 för bordsbokning maila till welcome@hesselbyslott.se eller ring  08-445 51 40

Med reservation för ändringar om exempelvis råvarorna inte håller god kvalité.

Måndag

Syrlig morots crème med råstekta knippmorötter, rökt forellrom och rågbrödscrisp

Kryddstekt Hjort med selleripuré, svartrötter och grönkål samt viltsky smaksatt med svarta vinbär

 Björnbär clafouti med ingefärskaramell och björnbärsglass samt krispiga rispuffar

Tisdag

Syrlig morots crème med råstekta knippmorötter, rökt forellrom och rågbrödscrisp

Kryddstekt Hjort med selleripuré, svartrötter och grönkål samt viltsky smaksatt med svarta vinbär

 Björnbär clafouti med ingefärskaramell och björnbärsglass samt krispiga rispuffar

Onsdag

Syrlig morots crème med råstekta knippmorötter, rökt forellrom och rågbrödscrisp

Kryddstekt Hjort med selleripuré, svartrötter och grönkål samt viltsky smaksatt med svarta vinbär

 Björnbär clafouti med ingefärskaramell och björnbärsglass samt krispiga rispuffar

 Torsdag

Syrlig morots crème med råstekta knippmorötter, rökt forellrom och rågbrödscrisp

Kryddstekt Hjort med selleripuré, svartrötter och grönkål samt viltsky smaksatt med svarta vinbär

 Björnbär clafouti med ingefärskaramell och björnbärsglass samt krispiga rispuffar

Fredag