Veckans Meny

Hela veckans mat för våra konferensgäster

Lunch Meny

Serveras mellan 11:30-13:00

Ring 08-445 51 40 för att boka bord

Med reservation för ändringar, om exempelvis råvarorna inte håller god kvalité.

VECKA 33

Måndag

Helstekt Rocklundakkotlett med svamp, spenat, blomkål och steksky

Tisdag

Helstekt Rocklundakkotlett med svamp, spenat, blomkål och steksky

 

Onsdag

Färsbiffar med rostad morots crème, palsternacka och lingonsky

 

Torsdag

Majskyckling med rostad majs, bakad lök, ruccola och persiljecreme

 

Fredag

Fisk och skaldjurswallenbergare med rom crème, broccoli och gulbeta

Avsluta er konferens

med en Smakupplevelse 

Kvällsmeny

Köket är öppet 18-21 för bordsbokning maila till welcome@hesselbyslott.se eller ring  08-445 51 40

Med reservation för ändringar om exempelvis råvarorna inte håller god kvalité.

VECKA 33

Måndag

 

Tisdag

Förrätt

Variation på svensk tomat med brödcrisp, syrlig lök och dill

Varmrätt

Sotad gös med musslor, kantareller, ärter och musselskum

Dessert

Sorbet på hallon med mazarin, vit choklad crème samt rostad choklad

Onsdag

Förrätt

Varmrätt

Sotad gös med musslor, kantareller, ärter och musselskum

Dessert

 Torsdag

Förrätt

Variation på svensk tomat med brödcrisp, syrlig lök och dill

Varmrätt

Sotad gös med musslor, kantareller, ärter och musselskum

Dessert

Sorbet på hallon med mazarin, vit choklad crème samt rostad choklad

 

Fredag

Förrätt

Varmrätt

Sotad gös med musslor, kantareller, ärter och musselskum

Dessert

”Marängswiss” 2.0