Menyer
Välkommen in på lunch
Välkommen till vår restaurang i Orangeriet där vårt duktiga team lagar god och vällagad mat ifrån grunden.
Lunch 195kr /person inkl. vatten/kaffe/bröd
Serveras mellan kl 11:30-13:00.
Boka bord på telefon 08-445 51 40 eller mail: welcome@hesselbyslott.se.
Lunchmeny v. 20
Måndag
Kalv tri-tip serveras med bakad tomat, tomatsås och örtris
Vegetarisk: Halloumi serveras med bakad tomat, tomatsås och örtris
Tisdag
Kolja serveras med gremolata, citron, betor samt potatis
Vegetariskt: Linsbiffar serveras med gremolata, citron, betor samt potatis
Onsdag
Kyckling serveras med soltorkade tomater, morot, broccoli samt couscous
Vegetarisk: Halloumi serveras med soltorkade tomater, morot, broccoli samt couscous
Torsdag
Fiskbakelse serveras med brynt smör, majonäs, pepparot, rödbeta samt potatis
Vegetariskt: Vildrisbiffar serveras med brynt smör, majonäs, pepparot, rödbeta samt potatis
Fredag
Nattbakad högrev, primör, kryddsmör samt rödvinssås
Lördag
Stängt
Söndag
Stängt
Kvällsmeny v. 20
Köket är öppet Måndag-torsdag 18-21 samt fredag-lördag 18.45-21
För bordsbokning maila till welcome@hesselbyslott.se eller ring 08-445 51 40
Med reservation för ändringar om exempelvis råvarorna inte håller god kvalité.
3-rätters meny
Måndag-torsdag 595kr/person exkl. dryck
Fredag-Lördag 695kr/person exkl. dryck
Fredags och lördagskvällar ingår även livemusik i priset
Måndag
Förrätt
Rökt anka med grillad hjärtsallad, blomkålpuré, äppelsallad och beluga
Varmrätt
Hällad röding med rökt potatispuré, citronpärlor, syrad majrova, sparriscrudité och Champagneskum
Dessert
Chokladjord, glass, jordgubbe, touille samt röd ängsyra
Tisdag
Förrätt
Rökt anka med grillad hjärtsallad, blomkålpuré, äppelsallad och beluga
Varmrätt
Hällad röding med rökt potatispuré, citronpärlor, syrad majrova, sparriscrudité och Champagneskum
Dessert
Chokladjord, glass, jordgubbe, touille samt röd ängsyra
Onsdag
Förrätt
Rökt anka med grillad hjärtsallad, blomkålpuré, äppelsallad och beluga
Varmrätt
Hällad röding med rökt potatispuré, citronpärlor, syrad majrova, sparriscrudité och Champagneskum
Dessert
Chokladjord, glass, jordgubbe, touille samt röd ängsyra
Torsdag
Förrätt
Rökt anka med grillad hjärtsallad, blomkålpuré, äppelsallad och beluga
Varmrätt
Hällad röding med rökt potatispuré, citronpärlor, syrad majrova, sparriscrudité och Champagneskum
Dessert
Chokladjord, glass, jordgubbe, touille samt röd ängsyra
Fredag
Förrätt
Rökt anka med grillad hjärtsallad, blomkålpuré, äppelsallad och beluga
Varmrätt
Hällad röding med rökt potatispuré, citronpärlor, syrad majrova, sparriscrudité och Champagneskum
Dessert
Chokladjord, glass, jordgubbe, touille samt röd ängsyra
Lördag
Förrätt
Rökt anka med grillad hjärtsallad, blomkålpuré, äppelsallad och beluga
Varmrätt
Hällad röding med rökt potatispuré, citronpärlor, syrad majrova, sparriscrudité och Champagneskum
Dessert
Chokladjord, glass, jordgubbe, touille samt röd ängsyra
Söndag
Stängt