Veckans Meny

Hela veckans mat för våra konferensgäster

Välkommen in på lunch

Varje vardag serverar vi vår härliga lunchbuffé!

Välkommen till vår restaurang i Orangeriet där vårt duktiga kockteam varje dag dukar fram en buffé av sallader, soppa, en varmrätt gjord på fina råvaror samt nygräddat bröd. Vi hälsar såväl konferensgäster som externa besökare välkomna att slå sig ner i restaurangen och njuta av en välfylld buffé.

I lunchbuffén ingår alltid

Flera arbetade sallader,
dagens soppa,
en varmrätt,
ostar och hembakt bröd,
dryck och kaffe.

Pris 195 kr/person

Serveras mellan kl 11:30-13:00.
Boka bord på telefon 08-445 51 40 eller mail: welcome@hesselbyslott.se.
Med reservation för ändringar.

Lunchmeny – Vecka 8

Veckans sallader och soppa

Soppan är vegetarisk, gluten-  och laktosfri.

Veckans varmrätt

Måndag

Helstekt Rocklunda karré

Tisdag

Sotad lax

Onsdag

Hjort Wallenbergare

Torsdag

Fisk och skaldjursgryta

Fredag

Hjort Wallenbergare

HEMBAKAT BRÖD, SMÖR & OST

Avsluta er konferens

med en Smakupplevelse 

Kvällsmeny

Köket är öppet 18-21 för bordsbokning maila till welcome@hesselbyslott.se eller ring  08-445 51 40

Med reservation för ändringar om exempelvis råvarorna inte håller god kvalité.

Måndag

Förrätt –  Sharing is caring
Hesselby slotts Tapas serveras som bordsbuffé

Varmrätt
Sotad torsk med picklad steklök, shitakesvamp,
potatispure, rökt sidfläsk samt rödvinssås

Dessert
Bakad mörk choklad med vispad mjölkchoklad, havtorn samt mynta

Tisdag 

Förrätt
Variation av rotselleri med rökt

renhjärta och vintertryffel

Varmrätt
Stekt ankbröst med pumpa, svartkål,

kimchi och varm sojavinägrett

Dessert
Yoghurt crème med kanderade hasselnötter,
nougatglass, körsbär och vennekrasse

Onsdag

Förrätt –  Sharing is caring
Hesselby slotts Tapas serveras som bordsbuffé

Varmrätt
Sotad torsk med picklad steklök, shitakesvamp,
potatispure, rökt sidfläsk samt rödvinssås

Dessert
Bakad mörk choklad med vispad mjölkchoklad, havtorn samt mynta

 Torsdag

Förrätt
Variation av rotselleri med rökt renhjärta och vintertryffel

Varmrätt
Stekt ankbröst med pumpa, svartkål,

kimchi och varm sojavinägrett

Dessert
Yoghurt crème med kanderade hasselnötter,
nougatglass, körsbär & vennekrasse

Fredag