Veckans Meny

Hela veckans mat för våra konferensgäster

Lunch Meny

Serveras mellan 11:30-13:00

Ring 08-445 51 40 för att boka bord

Med reservation för ändringar, om exempelvis råvarorna inte håller god kvalité.

VECKA 3

LUNCHMENY VECKA 3

 

 

Måndag

Hjortragu med rökt sidfläsk, bönor, bakade morötter, potatispuré samt rårörda lingon

 

 

Tisdag

Sotad sej med räkor, rödbetscrème, bakade rödbetor, pepparrot, brynt smör samt dill

 

Onsdag

Tocka tupp med rostad broccoli, sojabönor, krämig matvete, tupp buljong samt krasse

Torsdag

Biff Lindström med persiljesmör, rostad persiljerot,

rissolepotatis, skysås samt plockad persilja

 

Fredag

Helstekt Rocklunda kotlett med rostad svamp, jordärtskocka, kryddsky samt körvel

Avsluta er konferens

med en Smakupplevelse 

Kvällsmeny

Köket är öppet 18-21 för bordsbokning maila till welcome@hesselbyslott.se eller ring  08-445 51 40

Med reservation för ändringar om exempelvis råvarorna inte håller god kvalité.

Måndag

 

Crème Vichyssoise med confiterad potatis,

vattenkrasse, forellrom och potatiscrisp

Kryddstekt ankbröst och krispigt lår med pumpa, svamp och kål

Apelsinsorbet och sockerkaka smaksatt med olivolja samt

sommarens honung och peppar

Tisdag

 

 

Crème Vichyssoise med confiterad potatis,

vattenkrasse, forellrom och potatiscrisp

Kryddstekt ankbröst och krispigt lår med pumpa, svamp och kål

Apelsinsorbet och sockerkaka smaksatt med olivolja samt

sommarens honung och peppar

 

 

Onsdag

 

Crème Vichyssoise med confiterad potatis,

vattenkrasse, forellrom och potatiscrisp

Kryddstekt ankbröst och krispigt lår med pumpa, svamp och kål

Apelsinsorbet och sockerkaka smaksatt med olivolja samt

sommarens honung och peppar

 Torsdag

Creme Vichisoasse med confiterad potatis, vattenkrasse, forellrom och potatiscrisp

Kryddstekt ankbröst och krispigt lår med pumpa, svamp och kål

Apelsinsorbet och sockerkaka smaksatt med olivolja samt

sommarens honung och peppar

Fredag