Veckans Meny

Hela veckans mat för våra konferensgäster

Välkommen in på lunch

Pris 195 kr/person
I priset ingår två-rätterslunch, dryck och kaffe

Serveras mellan kl 11:30-13:00
Boka bord på telefon 08-445 51 40 eller mail: welcome@hesselbyslott.se

Med reservation för ändringar.

LUNCHMENY VECKA 39

 

 

Måndag

Apelsin och salvia majskyckling med spetskål, persiljerötter, rödvinssås samt krasse

Tisdag

Ugnsbakad sej med tomat, majs, avokado, linser samt koriander emulsion

 

Onsdag

Wallenbergare med mandelpotatispuré, ärtor, brynt smör, rårörda lingon samt körvel

Torsdag

Lax bourguignon med rostad morot, potatis samt persilja.

 

Fredag

Högrevschili med rödkål, rostad palsternacka, majs, chili emulsion

samt krispigt ris

Avsluta er konferens

med en Smakupplevelse 

Kvällsmeny

Köket är öppet 18-21 för bordsbokning maila till welcome@hesselbyslott.se eller ring  08-445 51 40

Med reservation för ändringar om exempelvis råvarorna inte håller god kvalité.

Måndag

Texturer av betor med honung från Hesselby Slott, brioche och rökt renhjärta

Bakad gös med citron, mandelpotatis, ärtor, musslor, gräslök, spenat och vitt vin

”Äppelpaj” med ingefära och karamell

Tisdag 

Variation av grönkål med västerbottenost, krondill och havskräfta

Örtbakad kalvbringa och krispigt lägg med morot, svamp, dill och champagnevinäger

Citron crème med mjölk, lakrits och maränger

Onsdag

Texturer av betor med honung från Hesselby Slott, brioche och rökt renhjärta

Bakad gös med citron, mandelpotatis, ärtor, musslor, gräslök, spenat och vitt vin

”Äppelpaj” med ingefära och karamell

 Torsdag

Variation av grönkål med västerbottenost, krondill och havskräfta

Örtbakad kalvbringa och krispigt lägg med morot, svamp, dill och champagnevinäger

Citron crème med mjölk, lakrits och maränger

Fredag

Texturer av betor med honung från Hesselby Slott, brioche och rökt renhjärta

Bakad gös med citron, mandelpotatis, ärtor, musslor, gräslök, spenat och vitt vin

”Äppelpaj” med ingefära och karamell